Βρετανίδα 81 ετών παντρεύτηκε τον 35άρη Αιγύπτιο εραστή της και τώρα δεν της μιλούν οι δικοί της

13.11.2020



Η Άιρις και ο Μοχάμεντ γνωρίστηκαν μέσω Facebook και σύντομα ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας - Πριν μερικούς μήνες είχαν σοκάρει το κοινό εκπομπής με λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή

Μια βρετανίδα γιαγιά που είχε αφήσει άφωνο το βρετανικό κοινό πριν από μερικούς μήνες, περιγράφοντας στην εκπομπή This Morning τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τον κατά 46 έτη νεότερο αγαπημένο της, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και παντρεύτηκε πριν μερικές μέρες τον 35χρονο Μοχάμεντ.



Η 81χρονη Άιρις Τζόουνς μίλησε ξανά με τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής για να τους περιγράψει πώς έγινε ο γάμος στην Αίγυπτο, πως το «γιόρτασαν» οι νιόπαντροι και την πειραγμένη αντίδραση των δικών της, που τηρούν σιγή ιχθύος από την ημέρα του γάμου.

Αναφερόμενη στα μέλη της οικογένειάς της που από την αρχή αντιδρούσαν στον ανορθόδοξο δεσμό, η Άιρις εξήγησε στους παρουσιαστές: «Μου κρατάνε μούτρα. Δεν έχω ακόμη νέα τους, θα επικοινωνήσω μαζί τους όταν είναι να επιστρέψω στην Αγγλία επειδή θέλω να μάθω τι στάση θα κρατήσουν απέναντι στον Μοχάμεντ. Είναι υπέροχος, αλλά το γεγονός ότι ο καινούργιος τους πατέρας είναι νεότερος από τους δικούς τους γιους ίσως είναι κάτι που τους ενοχλεί. Όμως για μένα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Είμαι εξάλλου μεγαλύτερη από την μητέρα του και τον πατέρα του».

Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε με παραδοσιακή τελετή, αλλά υπέγραψαν χαρτιά γραμμένα στα αραβικά για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. «Ήταν μια ανταλλαγή εγγράφων. Υπογράψαμε διάφορα χαρτιά... Στη συνέχεια, μας έδωσαν από ένα έγγραφο στον καθένα, και τα δύο στα αραβικά, δεν έχω ιδέα τι γράφουν. Μπορεί να λένε ότι είμαι τελείως υπό τον έλεγχό του, όμως αυτό έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει» σχολίασε η 81χρονη.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι δεν γιόρτασε την ένωσή του με δεξίωση, αλλά επέλεξαν να πάνε σε ένα τοπικό KFC που τους αρέσει, και η Άιρις παρήγγειλε μια κόλα κόλα.

Σε αυτήν της την εμφάνιση στην εκπομπή η Άιρις ήταν πιο συγκρατημένη σχετικά με τα ζητήματα της κρεβατοκάμαρας. «Να τολμήσω να ρωτήσω πώς πήγε η νύχτα του γάμου;», της είπε η παρουσιάστρια και η νεόνυμφη απάντησε: «Όπως και η πρώτη μας νύχτα, αλλά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα αυτή τη φορά».

Όσο για τον Μοχάμεντ, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για τον γάμο του και εξέφρασε ανησυχία για την Άιρις λόγω κορωνοϊού. Όπως εξήγησε στην εκπομπή, ο ίδιος δεν νοιάζεται αν θα μείνουν με την αγαπημένου του στη Βρετανία ή την Αίγυπτο, αφού αγαπάει πολύ την χώρα του, ενώ υπογράμμισε ότι οι Αιγύπτιοι είναι πολύ καλοί άνδρες και φροντίζουν τις γυναίκες τους.

Πάντως η Άιρις φρόντισε να στείλει το μήνυμά της στον Μπόρις Τζόνσον, στην περίπτωση που ο Βρετανός πρωθυπουργός έβλεπε την εκπομπή.

«Θέλουμε απελπισμένα να τον φέρουμε στο ΗΒ, γι' αυτό αν μας βλέπει ο Τζόνσον, ας κινήσει τα νήματα να του εξασφαλίσει βίζα. Θα είναι σπουδαίο απόκτημα για τη χώρα, αφού είναι μηχανικός και θα βοηθήσει την οικονομία», είπε η ερωτευμένη γυναίκα.


Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε κάνει τους παρουσιαστές του This Morning να κοκκινίσουν νωρίτερα μέσα στη χρονιά, με... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την πρώτη τους νύχτα, που αποδείχθηκε αρκετά επώδυνη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Facebook, σε μια ομάδα με θέμα τον αθεϊσμό, και σύντομα συνειδητοποίησαν ότι αυτό που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον ήταν πραγματική αγάπη.

 

Πηγή: protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1861