Η Ellen επέστρεψε στο show της μετά το σκάνδαλο που την "έκαιγε"

25.09.2020



Μπορεί όλοι να είχαν να πουν και κάτι για την χολιγουντιανή παρουσιάστρια, Ellen DeGeneres, ωστόσο της ίδια φαίνεται να μην «ιδρώνει» το αυτί της.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τοξική συμπεριφορά στους συνεργάτες της με την ίδια να επιστρέφει από της καλοκαιρινές της διακοπές πιο ανανεωμένη από ποτέ θα έλεγε κανείς. 

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου βρέθηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής της - για 18η σεζόν - και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνην.

“Όπως θα έχετε ακούσει αυτό το καλοκαίρι υπήρξαν κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο show μας και μετά υπήρξε έρευνα. Έμαθα πως έγιναν πράγματα εδώ που δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβούν. Το παίρνω όλο αυτό πολύ σοβαρά και θέλω να απολογηθώ στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό […]Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου […] Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά”, είπε η Ellen. 

Η Ellen δεν δίστασε να κάνει και χιούμορ με τους συνεργάτες της, σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν για εκείνην ζητώντας τους χιουμοριστικά να μην την κοιτάζουν στα μάτια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


624