Αdele: Πόζαρε με μπικίνι μετά την απώλεια 45 κιλών και προκάλεσε σάλο Δείτε γιατί

31.08.2020



Ό,τι κι αν αποφασίσει να ανεβάσει η Adele από τη στιγμή που άλλαξε την εμφάνισή της ακολουθώντας υγιεινή διατροφή και βάζοντας τη συστηματική άσκηση στη ζωή της, φαίνεται πώς οι επικριτές της καραδοκούν. Η νέα εμφάνιση της Adele στο Instagram αποκάλυπτε ακόμα περισσότερο τη γυμνασμένη της σιλουέτα. Η 32χρονη πόζαρε στο Instagram φορώντας το τοπ ενός μπικίνι και κολάν και είχε λόγο να το κάνει. Τη δημοσίευσή της ακολούθησαν σχόλια εκστατικά για την εμφάνισή της αλλά και αρνητικά για την επιλογή του outfit και του hairlook της.

Η Adele μοιράστηκε τη φωτογραφία της την Κυριακή 30 Αυγούστου. Η αφορμή για την ανάρτησή της ήταν το Notting Hill Carnival που έγινε φέτος διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Ευτυχισμένο αυτό που θα ήταν το καρναβάλι του Notting Hill, αγαπημένο μου Λονδίνο», έγραψε η Adele στην ανάρτησή της. Η φωτογραφία της είναι μάλλον τραβηγμένη το περασμένο καλοκαίρι, τότε που ακόμα δεν είχαμε ιδέα για το πόσο διαφορετική μοιάζει πλέον η Adele.

Στην φωτογραφία η Adele φορά μπικίνι με το σχέδιο της σημαίας της Jamaica και έχει φτιάξει κοτσιδάκια Bantu στα μαλλιά της. Το look της συμπληρώνει ένα tie dye κολάν και καρναβαλικά κίτρινα φτερά στους ώμους της.

Η εμφάνισή της δεν ήταν διόλου τυχαία μιας και το συγκεκριμένο καρναβάλι είναι αφιερωμένο στην κουλτούρα της Καραϊβικής και την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων. Καμία ανοχή όμως δεν υπήρξε για την Adele.

Η Adele κατηγορήθηκε από χρήστες των social media για πολιτισμική εκμετάλλευση λόγω του μπικίνι της αλλά και του χτενίσματος στα μαλλιά της. Χρήστες του Twitter αποκάλεσαν την εικόνα «προβληματική» τονίζοντας ότι ως λευκή γυναίκα η Adele δεν θα έπρεπε να επιλέξει ένα χτένισμα που λέγεται ότι προήλθε πριν από τις φυλές των Zulu στη Νότια Αφρική και είναι βαθύτατα συνδεδεμένο με την κουλτούρα των Μαύρων. Το ίδιο επικρίθηκε και για το γεγονός ότι παρόλο που φόρεσε την σημαία της Τζαμάικα σε μαγιό, η ίδια δεν είναι Τζαμαϊκανή.

Η Adele δεν έχει απαντήσει ακόμα στα σχόλια μέσω εκπροσώπων της. Το καρναβάλι του Notting Hill διοργανώθηκε πρώτη φορά το 1966 από την ακτιβίστρια Rhaune Laslett. Η πρόθεσή της ήταν να δημιουργήσει μία γιορτή που θα έφερνε κοντά ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και θα ενθάρρυνε την ανάμειξή τους στην πολυπολιτισμική γειτονιά του Notting Hill. Είχε στο μυαλό της άραγε ότι θα γινόταν αφορμή κάποια στιγμή για τέτοιου είδους αρνητικά σχόλια; Κανείς δεν ξέρει.

ladylike.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1535