Σοκάρει η παρουσιάστρια: Ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο μετά από e-mail τηλεθεατή για σημάδι στο λαιμό

26.07.2020«Αν δεν είχα λάβει αυτό το email, δεν θα είχα πάει στον γιατρό» δήλωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού WFLA, Victoria Price.

Ένας τηλεθεατής παρατηρώντας την στην τηλεόραση, είδε ένα σημάδι που είχε στο λαιμό της.


«Γειά σου, είδα μόλις το ρεπορτάζ σου στις ειδήσεις. Αυτό που με ανησύχησε είναι ένας σβώλος στον λαιμό σου. Σε παρακαλώ να τσεκάρεις τον θυρεοειδή σου. Μου θυμίζει τον δικό μου λαιμό. Ο δικός μου αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος. Να φροντίζεις τον εαυτό σου», της έγραψε ο τηλεθεατής.

Εκείνη θορυβήθηκε κι έτσι επισκέφτηκες το γιατρό της, οπού και ανακάλυψε πως έχει καρκίνο.

«Ως δημοσιογράφος εργαζόμουν πυρετωδώς από την έναρξη της πανδημίας. Ατελείωτες βάρδιες σε έναν ατελείωτο κύκλο ειδήσεων. Προσαρμογή στις απομακρυσμένες ροές εργασίας και στην περίπτωσή μου, αναλαμβάνοντας έναν νέο ερευνητικό ρόλο. Καλύψαμε την πιο σημαντική ιστορία υγείας του αιώνα, αλλά η υγεία μου ήταν το πιο απομακρυσμένο πράγμα από το μυαλό μου».

Η Price ανέφερε ότι και ο δικός της σβώλος είναι καρκίνος στη μέση του θυρεοειδούς της ενώ αποκάλυψε πως τις ερχόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς


Ο Χρίστος Μίτσιγκας μας δίνει τα καλύτερα tip για τους κίνδυνους του καλοκαιριού για τα μαλλιά μας

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τους παράγοντες του καλοκαιριού που επιδρούν καταστροφικά στην τρίχα και την βλάπτουν σημαντικά. Πιο κάτω οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μέσα απο τις συμβουλές που μας δίνει ο Κύπριος κομμωτής Χρίστος Μίτσιγκας.  Διάβασε περισσότερα

Πάρε τις summerish εμφανίσεις σου στο επόμενο επίπεδο: Το τέλειο styling φορώντας μόνο το ολόσωμο ή το bikini σου. Διάβασε περισσότερα

4 fashion girls του νησιού μας φόρεσαν το hot item του καλοκαιριού! [εικόνες] Διάβασε περισσότερα

Έμιλυ Γιολίτη: Αυτό είναι το αγαπημένο fashion trend της νέας Υπουργού Δικαιοσύνης (pics) Διάβασε περισσότερα


2127