Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Εμπνεύστηκαν το όνομα του γιου τους από ελληνική λέξη!

09.04.2020Τον επόμενο μήνα ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια καθώς γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019. Για πρώτη φορά Χάρι και Μέγκαν αποκάλυψαν από που εμπνεύστηκαν το όνομα του μικρού Άρτσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, το "arche" από την ελληνική λέξη "Αρχή" ενέπνευσε το ζευγάρι στην επιλογή του ονόματος του γιου τους. Αυτή η λέξη βέβαια φαίνεται ότι είναι αγαπημένη τους διότι θα ονομάσουν "Archewell" τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που σκοπεύουν να ιδρύσουν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, είπαν σε δηλώσεις τους: "Όπως και εσείς, επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των προσπαθειών να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια πανδημία του COVID-19, αλλά αφού η πληροφορία αυτή είδε το φως της δημοσιότητας, νιώσαμε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε την ιστορία για το πως προέκυψε αυτό. Πριν τους SussexRoyal είχαμε την ιδέα του "arche" το οποίο προέρχεται από την ελληνική λέξη "Αρχή" που σημαίνει η πηγή της δράσης".

fthis.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Λαμπροπούλου: Η σπάνια εικόνα με τον σύντροφό της και μάλιστα φορώντας matchy – matchy outfit!

Στον Πρωταρά πέρασαν το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο αγαπημένος της Ραφαέλλος Στυλιανού. Διάβασε περισσότερα

Μαρία Ιωάννου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή με το vintage φόρεμα της μητέρας της και ήταν υπέροχο Διάβασε περισσότερα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα σανδάλια που όλες μας αξίζει να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας Διάβασε περισσότερα

Κρίστη Αγαπίου: H matchy - matchy εμφάνιση με την κόρη της που μας ενθουσίασε! Διάβασε περισσότερα


708