Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Εμπνεύστηκαν το όνομα του γιου τους από ελληνική λέξη!

09.04.2020Τον επόμενο μήνα ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια καθώς γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019. Για πρώτη φορά Χάρι και Μέγκαν αποκάλυψαν από που εμπνεύστηκαν το όνομα του μικρού Άρτσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, το "arche" από την ελληνική λέξη "Αρχή" ενέπνευσε το ζευγάρι στην επιλογή του ονόματος του γιου τους. Αυτή η λέξη βέβαια φαίνεται ότι είναι αγαπημένη τους διότι θα ονομάσουν "Archewell" τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που σκοπεύουν να ιδρύσουν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, είπαν σε δηλώσεις τους: "Όπως και εσείς, επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των προσπαθειών να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια πανδημία του COVID-19, αλλά αφού η πληροφορία αυτή είδε το φως της δημοσιότητας, νιώσαμε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε την ιστορία για το πως προέκυψε αυτό. Πριν τους SussexRoyal είχαμε την ιδέα του "arche" το οποίο προέρχεται από την ελληνική λέξη "Αρχή" που σημαίνει η πηγή της δράσης".

fthis.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα


1395