Θρήνος στο Hollywood: Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της πέθανε από τον κορονοϊό

22.03.2020



Αν υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που όλοι παραμένουμε παγκοσμίως σε καραντίνα, αυτός είναι για να προστατέψουμε εκτός από τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάποια από τα οποία σε πολλές οικογένειες ενδεχομένως να ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Μπαμπάδες, μαμάδες, γιαγιάδες και παππούδες άνω των 60 ετών είναι σε δύσκολη θέση και αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβουμε.

Όπως θα έχεις δει τόσο τα θύματα στην Ελλάδα, όσο και στις υπόλοιπες χώρες είναι άνω των 60-70. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε κάνει να ανακουφίζεσαι πως δεν κινδυνεύεις, γιατί αύριο μπορεί να είναι κάποιος δικός σου άνθρωπος αυτός που δεν θα τα καταφέρει, και αυτό σίγουρα δεν το θέλεις.

Ένας ακόμη άνθρωπος προστέθηκε εχθές στη λίστα των θυμάτων από τον Covid-19, και τον θάνατό του αποκάλυψε η διάσημη κόρη του και ηθοποιός του Hollywood μέσα από το Twitter account της. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της ταινίας Transformers, Sophia Myles, η οποία αποκάλυψε με μια ανάρτηση πως ο 67χρονος (διόλου μεγάλος) πέθανε από τον κορονοϊό.

Η 40χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σπαραξικάρδια φωτό από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν στο προσκεφάλι του και τον χάιδευε τρυφερά στο κεφάλι. «RIP Peter Myles. Ο αγαπημένος μου μπαμπάς πέθανε μόλις μερικές ώρες πριν. Ήταν ο κορονοϊός αυτός που τον πήρε τελικά μακριά μας. Λίγες ώρες πριν κάνει την ανακοίνωση η ηθοποιός είχε ανεβάσει την φωτογραφία με τον μπαμπά της, ο οποίος δυσκολευόταν να αναπνεύσει παρά την υποστήριξη που είχε.

Η Sophia τον Αύγουστο του 2018 είχε αποκαλύψει στους φαν της πως ο μπαμπάς της υποφέρει από πάρκινσον, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ποικίλα θέματα υγείας. Δες στη gallery που ακολουθεί την τελευταία φωτογραφία που η ηθοποιός έβγαλε με τον μπαμπά της λίγες ώρες πριν εκείνος αποβιώσει.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5768