Κόμπι Μπράιαντ: Σοκαρισμένη η σύζυγός του που διέρρευσαν φωτογραφίες που τον δείχνουν νεκρό μαζί με την κόρη τους

03.03.2020Η διαρροή των ντροπιαστικών φωτογραφιών σόκαρε και στεναχώρησε την σύζυγο του «Black Mamba» που θρηνεί τον χαμό του συζύγου της και της κόρης της.

Δυστυχώς οι φωτογραφίες με το πτώμα του Κόμπι Μπράιαντ κυκλοφόρησαν, με τους «Los Angeles Times» να αποτρέπουν την δημοσίευσή τους στο παρά... πέντε.

Η Βανέσα Μπράιαντ συγκλονισμένη ακόμα από τον θάνατο του συζύγου της και της κόρης της, ήρθε αντιμέτωπη και με αυτή την χυδαία κίνηση.

Παρά το γεγονός ότι αποφεύχθηκε η δημοσιοποίησή τους αισθάνεται άβολα, όπως εξομολογήθηκε το περιβάλλον της, γνωρίζοντας πως κάποια επιτήδειοι έχουν στην κατοχή τους αυτές τις φωτογραφίες.Η σύζυγος του αδικοχαμένου θρύλου είχε συμφωνήσει με τον Σερίφη να αποκλειστεί η περιοχή ώστε να μην πλησιάσουν φωτογράφοι, αλλά όπως φαίνεται δεν πέτυχε.

Ο Γκάρι Ρομπ, δικηγόρος της Βανέσα Μπράιαντ ανέφερε, «είχε μεγάλη σημασία για την Βανέσα να θωρακίσει τα θύματα και τις οικογένειές τους. Ο Σερίφης σίγουρα προσπάθησε αρκετά, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μετράει. Θα κινηθούμε νομικά και θα βρούμε πως διέρρευσαν οι φωτογραφίες».

Η Αστυνομία πάντως ξεκίνησε έρευνα και μάλιστα σύμφωνα με τους «Times» ζήτησαν από όλους τους αστυνομικούς που ενδεχομένως έχουν στα κινητά τους φωτογραφίες, να τις σβήσουν.

Πολίτης, ο οποίος κράτησε την ανωνυμία του, ανέφερε το γεγονός αφού υπήρξε ο ίδιος μάρτυρας και μάλιστα σε μπαρ, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν από το αστυνομικό τμήμα, ώστε να διαγραφούν οι φωτογραφίες και να αναζητηθεί ο υπεύθυνος.

«Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από την σκέψη ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους», ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά από τις αστυνομικές Aρχές.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


4219