Μυστικός γάμος για διάσημο ζευγάρι – Μόλις μαθεύτηκαν οι πρώτες πληροφορίες (Photos)

21.10.2019Μόλις μαθεύτηκε και πάθαμε πλάκα! Ένας ακόμη μυστικός γάμος διάσημου ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες και εμείς το μαθαίνουμε τώρα. Ο γάμος της πρωταγωνίστριας με τον αγαπημένο της, πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή με μόλις 150 προσκεκλημένους στη βίλα Belcourt of Newport στο Rhode Island.

Ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους και αρκετοί επώνυμοι, όπως Adele, Kris Jenner, Emma Stone, Ashley Olsen, Sienna Miller και Amy Schumer.

«Θέλαμε να παντρευτούμε ο ένας τον άλλον. Θέλαμε πλήρη δέσμευση. Θέλω να τον δέσω νομικά μαζί μου για πάντα. Και ευτυχώς υπάρχουν χαρτιά για κάτι τέτοιο. Είναι ό,τι καλύτερο. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και σκέφτεσαι, "Δεν μπορείς να φύγεις!". Οπότε ήθελα να δεχθώ αυτήν την προσφορά», είχε πει η ηθοποιός.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η νύφη δεν επέτρεψε τη χρήση κινητών κατά τη διάρκεια της τελετής, οπότε δύσκολα θα δούμε φωτογραφίες της. Για την ώρα το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η ηθοποιός επέλεξε μια νυφική δημιουργία του οίκου Dior. O λόγος για την Jennifer Lawrence και τον αγαπημένο της Cooke Maroney

gossip-tv.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς


5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα


2514