Σοκ! Η στιγμή που η πρόνοια παίρνει το μωρό γνωστής ηθοποιού! (Βίντεο)

16.08.2019Η ίδια κάνει λόγο για απαγωγή και ζητάει τη βοήθεια και τη στήριξη των διαδικτυακών της φίλων προκειμένου να πάρει ξανά στην αγκαλιά το μωρό της. Ο λόγος για την Josephine Gillan, η οποία υποδυόταν την πόρνη στο Game of Thrones βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς η πρόνοια της πήρε το παιδί.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter, είχε αφήσει το μωρό της σε μια φίλη της, αφού εκείνη έκανε θεραπεία για την επιλόχειο κατάθλιψη. Όταν η αστυνομία και η πρόνοια μπήκαν στο σπίτι της φίλη της ηθοποιού, εκείνη ζητούσε να μην το πάρουν και οι Αρχές την απείλησαν με φυλάκιση.

«Η φίλη μου παρακαλούσε, αλλά την απείλησαν με φυλάκιση αν δεν παρέδιδε το μωρό μου. Αρρωστοι, διεστραμμένοι υπάλληλοι της πρόνοιας προσπαθούν να καταστρέψουν ζωές και να χωρίσουν ένα μωρό από τη μητέρα του, που δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Απήγαγαν το μωρό μου». έγραψε στο twitter η ηθοποιός.

Ταυτόχρονα μέσω των social media η Josephine Gillan που υποδυόταν την πόρνη στο GOT, κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, καθώς τώρα δεν εργάζεται.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
3193