
01.05.2019
Σοκ προκαλεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση πως κορυφαίος ποδοσφαιριστής έπαθε έμφραγμα. Ο Ικέρ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Ο Ισπανός κίπερ δεν αισθάνθηκε καλά μετά την προπόνηση και εισήχθη άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου οι ιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Έγινε καρδιακός καθετηριασμός και ο βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο 38χρονος τερματοφύλακας ξέφυγε τον κίνδυνο, όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες.
youweekly.gr
Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα
Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα
Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα