Θρήνος για τον μεγιστάνα της ιστοσελίδας Asos Νεκρά τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του

22.04.2019Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Δανού δισεκατομμυριούχου Anders Holch Povlsen, ο οποίος έχασε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του σε μια από τις βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Σρι Λάνκα το Σάββατο. Οι σχετικές πληροφορίες μόλις επιβεβαιώθηκαν από εκπρόσωπο της οικογένειας, σύμφωνα με το BBC.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οικογένεια βρισκόταν στη χώρα για τις διακοπές του Πάσχα.

Να σημειώσουμε πως ο Anders Holch Povlsen είναι ο ιδιοκτήτης της διεθνούς αλυσίδας ρούχων Bestseller, παράλληλα είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους στον κολοσσό ηλεκτρονικών αγορών ένδυσης και αξεσουάρ Asos, καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους ιδιώτες κατόχους γης στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την εφημερίδα Times.

"Δυστυχώς, επιβεβαιώνουμε τις ανφορές" δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας και ζήτησε από τους δημοσιογράφους "να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας".
 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
5606