Βόμβα στο παλάτι: Ο Γουίλιαμ απάτησε την Κέιτ ενώ ήταν έγκυος! Στη φόρα ονόματα και καταστάσεις!

10.04.2019



Ανω κάτω το βρετανικό παλάτι με τις φήμες που κυκλοφορούν ευρέως το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να απάτησε την Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, η απιστία, το κέρατο κοινώς, έπεσε όταν η Κέιτ Μίντλετον ήταν ετοιμόγεννη, πέρυσι τέτοια εποχή, στον πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, που σχολιάζονται και από τα βρετανικά Μέσα, η φήμη για την απιστία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη φίλη τής Κέιτ Μίντλετον έχει διαρρεύσει στα βρετανικά αριστοκρατικά σαλόνια εδώ και έναν χρόνο.

Στο παλάτι έχει προκληθεί αναστάτωση, καθώς ξύπνησαν μνήμες από την εποχή της Νταϊάνα, όταν οι tabloids ολόκληρης της υφηλίου ασχολούνταν με την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου και το κέρατο που έτρωγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά και θα κινηθούν νομικά σε βάρος του περιοδικού. «Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα», γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Οσο για την πέτρα του σκανδάλου, φέρεται να είναι μια 32χρονη αριστοκράτισσα, φίλη της Κέιτ Μίντλετον και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Νόρφολκ. Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να κόψουν τις όποιες σχέσεις με την πρώην φίλη της και τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της μαρκήσιο του Χομοντελέι.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3502