Επανασύνδεση-βόμβα: Ξανά μαζί έξι μήνες μετά τον χωρισμό πασίγνωστο ζευγάρι

18.03.2019



Ξανά μαζί έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους είναι η Πάμελα Άντερσον και ο Αντίλ Ραμί. Σύμφωνα με το TMZ, η 51χρονη πρωταγωνίστρια του Baywatch και ο 33χρονος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, είναι μαζί εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο παρά την επανασύνδεσή τους, οι πηγές αναφέρουν ότι ο Γάλλος «έχει αποκόψει την Παμ μακριά από τους φίλους και την οικογένειά της».

Παράλληλα άνθρωποι από το περιβάλλον της Πάμελα Άντερσον υποστηρίζουν πως ο τρόπος ζωής του Αντίλ Ραμί με τα πάρτι και το clubbing δεν είναι πλέον για την ηθοποιό, η οποία πρέπει να προχωρήσει τη ζωή της με κάποιον άλλον.

Θυμίζουμε πως η είδηση πως η Πάμελα Άντερσον και ο Αντίλ Ραμί χώρισαν, έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε πηγές από το στενό περιβάλλον της 51χρονης ηθοποιού ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη λίγες ημέρες μετά του είπε «όχι» και τον παράτησε.

Άλλες πηγές πάλι ανέφεραν πως η Πάμελα Άντερσον συνειδητοποίησε πως στέκεται εμπόδιο στην οικογενειακή ζωή του Ραμί, ο οποίος θα έπρεπε να περνά περισσότερο χρόνο με τους δίδυμους γιους του. Γι' αυτό και η ίδια πήρε μόνη της την απόφαση να απομακρυνθεί απ' την ζωή του.

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4425