Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έχασε τον γιος της!

21.01.2019Δύσκολες ώρες πέρασε πασίγνωστη τραγουδίστρια. Ο 14χρονος γιος της χάθηκε και ζήτησε την βοήθεια και μέσα από τα social media. Ο λόγος για την Sinead O' Connor η οποία ζήτησε βοήθεια και μέσα από το Twitter κάνοντας έκκληση για τον εντοπισμό του γιου της.

«Ο 14χρονος γιος μου χάνεται συχνά και τώρα αγνοείται τις τελευταίες δύο ημέρες. Αν είστε γονιός που έχει μείνει ή μένει στο σπίτι του, καλέστε στην αστυνομία Dundrum Gardai. Το να μην τους τηλεφωνήσετε, σημαίνει πως δεν τον βοηθάτε» έγραψε στο Twitter η ίδια. Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά. Ο γιος της βρέθηκε και ενημέρωσε με μια ανάρτηση.

youweekly.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
4228