Τίτλοι τέλους: Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες πριν τον γάμο του

21.11.2018



Ξαφνικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Πάρις Χίλτον και τους Κρις Ζίλκα, οι οποίοι χώρισαν λίγους μήνες πριν τον γάμο τους. Ο αρραβώνας της “χρυσής” κληρονόμου με τον νεαρό ηθοποιό δεν υφίσταται πλέον, ενώ όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δυο τους φαίνεται πως χώρισαν στις αρχές Νοεμβρίου.

Η 37χρονη Πάρις και ο 33χρονος Ζίλκα ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια και στις αρχές του 2018 αρραβωνιάστηκαν στο Άσπεν, όταν ο ηθοποιός έδωσε στην αγαπημένη του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο 20 καρατίων, αξίας περίπου δυο εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δυο τους είχαν μάλιστα προγραμματίσει αρχικά τον γάμο τους για τον τον Νοέμβριο του 2018 ωστόσο τον Αύγουστο, η Πάρις Χίλτον τον ανέβαλε για την άνοιξη του 2019, λόγω αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες. Η σχέση τους πήγε πολύ γρήγορα και κατάλαβε πως δεν ήταν σωστό για αυτήν. Η Πάρις θέλει να αφιερωθεί πλήρως στην καριέρα της και στην δουλειά της, ενώ ο Κρις θα επιστρέψει δριμύτερος στην υποκριτική», δήλωσε πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι.

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3585