Πλήγμα για την Angelina Jolie! Ο Brad Pitt παίρνει τη νόμιμη κηδεμονία των παιδιών

09.11.2018Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt πλησιάζουν στη δίκη, που θα ορίσει την κηδεμονία των παιδιών τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2018. Και όσο η δίκη πλησιάζει, τόσο οι ερωτήσεις γύρω από αυτό το ζήτημα εντείνονται. Ποιος θα πάρει την κηδεμονία, μπορεί ο Brad να κερδίσει μοναδική και νόμιμη επιμέλεια; Έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Η διαμάχη του Brad Pitt και της Angelina Jolie μπορεί να ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, στις 4 Δεκεμβρίου όμως θα κορυφωθεί, όταν και θα πραγματοποιηθεί η δίκη για την κηδεμονία των παιδιών τους. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Angie έχει ζητήσει την πλήρη και νόμιμη κηδεμονία των έξι τους παιδιών, ενώ ο Brad επιζητά να έχουν από κοινού την επιμέλεια με την πρώην σύζυγό του. Αν θυμάσαι η 43χρονη ηθοποιός δεν ήθελε ο Brad να έχει καμία σχέση με τα παιδιά, δεδομένης της κακής του συμπεριφοράς και των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Ωστόσο ο Brad εξετάστηκε βγήκε καθαρός από γιατρούς και ψυχολόγους και κάπως έτσι το αίτημα της Angie απορρίφθηκε.

Ποιο είναι όμως το πικάντικο νέο στο όλο ζήτημα; Πληροφορίες του δικηγόρου του Brad Pitt αναφέρουν, πως ο ηθοποιός ενδέχεται να κερδίσει τη νόμιμη και πλήρη κηδεμονία των παιδιών και πως μάλιστα έχει και περισσότερες πιθανότητες από την Angelina. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος David Pisarra ανέφερε: «Θα έλεγα πως η πλήρης κηδεμονία είναι πιο πιθανό να παέι στον Brad παρά στην Angelina, κι αυτό λόγω της κακής συμπεριφορά της και της προσπάθειάς της να χειραγωγήσει τα παιδιά της εναντίον του πατέρα τους. Angelina, πες αλεύρι; Η ήττα του δικαστηρίου είναι πιο κοντά από ποτέ.

queen.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
5768