Άγριο σκηνικό στην showbiz: Τραγουδίστριες πιάστηκαν στα χέρια σε πάρτι! Η μια πέταξε το παπούτσι της στην άλλη (βίντεο)

08.09.2018



Απίστευτες σκηνές, εξελίχθηκαν σε πάρτι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, όταν η Cardi B και η Nicki Minaj παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Η Cardi B όρμηξε στην Nicki Minaj, στο πάρτι του Harper’s Bazaar, το βράδυ της Παρασκευής, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media. Μάλιστα, έβγαλε και τα παπούτσια της και πέταξε στο έναντι στην «αντίπαλη» ράπερ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η Minaj μιλούσε με κάποιον, όταν η Cardi B προσπάθησε να της επιτεθεί, αλλά παρενέβησαν οι άνδρες ασφάλειας της πρώτης.

Λίγη ώρα αργότερα, η Cardi B αποχώρησε από το πάρτι, με ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπό της, και φορώντας το ένα από τα παπούτσια της συνοδεία αστυνομικών.

Ατομα από τον κύκλο της δήλωσαν στο TMZ ότι η ράπερ πλησίασε το τραπέζι στο οποίο βρισκόταν η Minaj δίχως να έχει πρόθεση να ξεκινήσει καβγά, αλλά για να της απευθυνθεί επειδή διαδίδει ψέματα. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι φαίνεται πως υπήρχε κάποιο σχέδιο από την ασφάλεια, σε περίπτωση που η Cardi B την πλησίαζε, με αποτέλεσμα να δεχθεί αγκωνιά στο πρόσωπο από έναν από τους σωματοφύλακες και από αυτό «απέκτησε» το καρούμπαλο.

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε την Cardi B φαίνεται πως ήταν κάποιο σχόλιο που ειπώθηκε για το κατά πόσο είναι καλή μητέρα.

hallocy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


941