Βασιλικός γάμος: Η Μέγκαν Μαρκλ αντέγραψε την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

19.05.201852 χρόνια πριν, στις 18 Ιανουαρίου 1965, ένας γάμος στους Δελφούς αποτελούσε το κοσμικό γεγονός όχι της χρονιάς αλλά της δεκαετίας. Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας στους Δελφούς. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε επιλέξει ένα μακρύ, λευκό νυφικό με ουρά, από soie sauvage μοντέλο του Givenchy, αλλά... ραμμένο στην Ελλάδα.

Εκείνη την εποχή η υψηλή ραπτική είχε άλλους κανόνες. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας του εξωτερικού είχαν στην Ελλάδα διαπιστευμένα ραφεία, τα οποία αναλάμβαναν να ράψουν τα ρούχα, μετά από σαφείς και ακριβείς οδηγίες. Έτσι το ραφείο «Νίτσα» έραψε το νυφικό, πιστό στο κλίμα της πραγματικής haute couture, και σύμφωνα με τις οδηγίες, τα σχέδια και πατρόν που έστειλε ο γαλλικός οίκος.

Αφού χάλασε το πρώτο χτένισμα που έκανε ο κομμωτής της εκείνο το πρωί, η Βουγιουκλάκη κράτησε το δεύτερο θεωρώντας ότι της ταιριάζει καλύτερα. Στα μαλλιά της στερέωσε και ένα πέπλο το οποίο συγκρατούσε ένα μπουκέτο μιγκέ.

Σήμερα, στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι της εντυπώσεις έκλεψε το νυφικό της! Αυτό που πολλοί είδαν αλλά λίγοι παρατήρησαν είναι ότι το νυφικό της μοιάζει με εκείνο της Αλίκης! Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νυφικό της Μέγκαν είναι... Givenchy!

youweekly.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
9159