Καταγγελία ΣΟΚ για ηθοποιό: Μέθυσε ανήλικο, του έκανε στοματικό σεξ και το βιντεοσκόπησε

03.03.2018



Ένας άνδρας κατηγορεί την Τζέιμι Λούνερ ότι του έκανε στοματικό σεξ, ενώ ήταν ανήλικος, και ενώ τον είχε μεθύσει, ενώ υποστηρίζει ότι τρίτο πρόσωπο κατέγραψε την πράξη της.

Ο Άντονι Όλιβερ δήλωσε στο TMZ ότι γνώρισε την ηθοποιό, η οποία έγινε διάσημη από τη σειρά «Melrose Place», σε ένα πάρτι στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, στο οποίο είχε πάει με τον αδελφό του, το 1998.

Ο άνδρας, που ήταν 16 ετών τότε, κατήγγειλε ότι η Λούνερ, περίπου 26 ετών τότε, του έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά, πριν πάνε σε μία κρεβατοκάμαρα με τρίτο πρόσωπο, το οποίο δεν κατονόμασε. Εκείνο το άτομο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Όλιβερ, κατέγραψε σε βίντεο την Λούνερ να του κάνει στοματικό σεξ.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία αξία σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Κατά την άποψή μας είναι κατάφωρη απόπειρα εκβιασμού», σχολίασε στο People ο μάνατζερ της ηθοποιού.  

Ο Όλιβερ, που ανέφερε στην αστυνομία το περιστατικό τον προηγούμενο μήνα, δήλωσε ότι είχε αναφέρει στους γονείς του το τι είχε συμβεί το 1998. Υποστήριξε ακόμη ότι ο ψυχολόγος που επισκέπτεται, του συνέστησε να αναφέρει το περιστατικό.

newsbomb.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1308