Μετρά αντίστροφα τις ημέρες για να γίνει μανούλα και ποζάρει στον φακό δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

02.03.2018



Βιώνει σίγουρα μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται μαζί μας τη χαρά της, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Ο λόγος για τη γνωστή fashion blogger, Κιάρα Φεράνι!Η τριαντάχρονη καλλονή, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον πελαργό, αφού πολύ σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Την αποκάλυψη για το ευτυχές γεγονός είχε κάνει η ίδια πριν από μερικούς μήνες μέσα από το Instagram.

Η Kιάρα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία και πόζαρε φορώντας ένα στέμμα που έγραφε "mothertobe" και ο αγαπημένος της με ένα καπέλο που έγραφε "daddy".«Λοιπόν παιδιά, θα γίνουμε γονείς σύντομα, είμαι 5 μηνών έγκυος και δε βλέπουμε την ώρα να κρατήσουμε στα χέρια μας το αγοράκι μας. Η ζωή είναι ωραία!», έγραψε για την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Οι μήνες πέρασαν γρήγορα για το ζευγάρι, με την Κιάρα να ποζάρει, δείχνοντας την κοιλίτσα της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1031