Έκπληξη! Έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας! Δείτε το νέο ζευγάρι της showbiz...

07.01.2018



Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2018 για τον γοητευτικό ηθοποιό Leonardo Di Caprio, αφού όπως ακούγεται στους κύκλους του Χόλιγουντ έχει βρει μια νέα αγαπημένη, η οποία μάλιστα έχει και τα μισά του χρόνια.

Ο 43χρονος γόης, γνωστός για τους ρόλους του στον «Τιτανικό» και την «Επιστροφή» (που του χάρισε και το Όσκαρ) έχει θεαθεί ουκ ολίγες φορές σε εξόδους με το 20χρονο μοντέλο από την Αργεντινή, Camila Morrone. O... θαυμασμός για τους μεγαλύτερους άνδρες φαίνεται πως αποτελεί χαρακτηριστικό της οικογένειας της πανέμορφης νεαρής, αφού η 38χρονη μαμά της Lucila Solá έχει σχέση με τον 77χρονο Al Pacino.

Η νεαρή καλλονή έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά των μοντέλων που έχουν μοιραστεί το κρεβάτι του Leo. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με δύο από τα πιο γνωστά «αγγελάκια» της Victoria's Secret, τη Gisele Bundchen και τη Bar Refaeli. Ο Leo και η Camila πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο Kολοράντο, απ' όπου η νεαρή μοιράστηκε πολλές selfies στα χιόνια με τους πάνω από 1 εκατομμύριο followers της.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


10334