Διάσημη τραγουδίστρια «έσβησε» από τη ζωή της τον πρώην σύζυγό της, με τον πιο επώδυνο τρόπο (φωτος)

22.12.2017



Ο γάμος τους, πριν 10 χρόνια, ξεκίνησε ονειρικά. Εκείνη είχε πιστέψει ότι είχε βρει το άλλο της μισό και θα ήταν μαζί, για μια ζωή. Η συνέχεια, όμως, αποδείχτηκε διαφορετική. Και το διαζύγιο τους (κατέθεσε αίτηση τον περασμένο Μάρτιο) έβγαλε στο φως της δημοσιότητας, μία σειρά από απίστευτες αποκαλύψεις και σκάνδαλα.

Η Mel B αποκάλυψε ότι μέσα στο γάμο της ζούσε έναν εφιάλτη. Ο πρώην σύζυγός της, Stephen Belafonte – κατά τα λεγόμενά της – την κακοποιούσε, της ζητούσε απίστευτα πράγματα, ενώ τον κατηγορεί ότι απέκτησε παιδί, εκτός γάμου με τη νταντά των παιδιών. Το διαζύγιο τους βγήκε κι επισήμως, στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου εκείνος με προκλητικό τρόπο, θέλησε να το γιορτάσει, μέσω των social media.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τη φράση του Martin Luther King, «Έχω ένα όνειρο» και σχολιάζοντας ο ίδιος: «Επιτέλους, ελεύθερος», με hashtag, «Ώρα για να το γιορτάσουμε».

Αντίθετα, η Mel B επέλεξε να κλείσει τον κύκλο του γάμου της, με έναν δραματικό και επώδυνο τρόπο. Μόλις βγήκε κι επίσημα το διαζύγιο, στις 15 Δεκεμβρίου, αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον, στα πλευρά της. «Stephen, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος, θα είσαι κομμάτι της καρδιά μου», έγραφε το τατουάζ για τον Belafonte. Και τώρα, το πάλαι ποτέ Spice girl, το αφαίρεσε, όχι με λέιζερ ή αντικαθιστώντας το με κάτι άλλο, όπως συνήθως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Αλλά, προχωρώντας σε χειρουργική επέμβαση, κάνοντας μάλιστα, 11 ράμματα! Βέβαια, αφαίρεσε μόνο το όνομά του, κρατώντας το υπόλοιπο.

Όπως εξήγησε η ίδια, επέλεξε αυτό τον επώδυνο τρόπο προκειμένου να αφαιρέσει όσο πιο σύντομα το όνομά του, από το κορμί της. «Ήθελα να κλείσει γρήγορα ο κύκλος αυτής της τοξικής σχέσης. Και μπορεί να αφαίρεσα το όνομά του, από το κορμί μου, όμως, οι πληγές που μου έχει ανοίξει στην ψυχή μου, δεν πρόκειται να κλείσουν ποτέ», δήλωσε η Mel B.

mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2709