Έσκασε βόμβα μεγατόνων στην παγκόσμια σόουμπιζ: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ μετά το χωρισμό με την Τζολί

14.12.2017



Ο Μπράντ Πιτ χώρισε την περασμένη χρονιά και η Τζένιφερ Λόρενς τον περασμένο μήνα. Και σήμερα υπήρξαν τα πρώτα δημοσιεύματα που τους εμφάνισαν ως νέο ζευγάρι. Τα δύο μεγάλα ονόματα είναι τόσο «ευπώλητα» που κανείς δεν αντιστάθηκε στο gossip, με αποτέλεσμα η είδηση να φτάσει μέχρι και το αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα από δημοσίευμα του περιοδικού Star και του Radar online. Μια ανώνυμη πηγή είπε πως οι δύο ηθοποιοί περνάνε πολλά βράδια μαζί και πως υπάρχει έντονη χημεία μεταξύ τους. Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως ο Μπραντ Πιτ είχε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό την Τζένιφερ Λόρενς και πως εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση για επαφή μετά τα νέα του χωρισμού της από τον Ντάρεν Αρονόφσκι.

Το ίδιο σενάριο θέλει τον 54χρονο σταρ να την πήρε τηλέφωνο αυτός και να της ζήτησε το πρώτο ραντεβού. Αναφέρθηκε μάλιστα πως είχε και αγωνία για το πρώτο τηλέφωνο! Αμέσως μετά τις πληροφορίες που βρήκαν το δρόμο τους προς το διαδίκτυο, ακολούθησε μια μιντιακή φρενίτιδα με σχεδόν όλα τα ταμπλόιντ να ψάχνουν τους εκπροσώπους των δύο ηθοποιών. Η απάντηση ήταν παντού «Ουδέν σχόλιο!» - αλλά όλοι γνωρίζουν πως αυτό δεν μετρά ως διάψευση οπότε η αναπαραγωγή της είδησης συνέχισε με ορμή.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά, η Sun έβγαλε την πρώτη διάψευση η οποία προήλθε από το περιβάλλον του Πιτ. «Εντελώς ανυπόστατο» είπε η πηγή επιδιώκοντας να δώσει τέλος στις φήμες. Το πιθανότερο είναι πάντως για αρκετές ακόμη ώρες ή και μέρες να βλέπετε την είδηση να τριγυρνά στο διαδίκτυο και πως κάποιοι μπορεί να να μην πειστούν ποτέ πως

lifo.gr
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2734