Έσκασε τώρα! Αγαπημένη εγκυμονούσα ηθοποιός απέβαλε! Το σπαρακτικό μήνυμα στα social media!

12.12.2017



Πολλές διάσημες έχουν παραδεχθεί τον τελευταίο καιρό πως περιμένουν παιδάκι με τον αγαπημένο τους, τόσο στην ελληνική όσο και στην showbiz του εξωτερικού.

Μια όμως από αυτές βιώνει τραγικές ώρες καθώς έχασε το μωράκι που κυοφορούσε και η χαρά έγινε θλίψη!Η 34χρονη ηθοποιός απέβαλε για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Ο λόγος για την Jana Κramer, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από το ρόλο της Alex Dupre στη σειρά «One Tree Hill».

Η Jana δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η ίδια να κρατά ένα υπερηχογράφημα και αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα.«1-3. Σήμερα είμαι 1-3. Δημοσίευσα τη συγκεκριμένη φωτογραφία σήμερα για έναν και μόνο λόγο επειδή η σιωπή είναι ανυπόφορη. Δεν θέλω τη συμπάθειά σας ή ότι λυπάστε. Απλά δεν θέλω να νιώθω μόνη. Ξέρω ότι δεν είμαι. Αυτό δυστυχώς, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος ήθελα να το φωνάξω δυνατά αλλά γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους πρέπει μια γυναίκα να περιμένει. Και έτσι, επειδή δεν το ξέρουν πολλοί, υποφέρουμε σιωπηλά… κάτι που έκανα στο παρελθόν αλλά όχι τώρα. Για όλες εκείνες τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν χάσει ένα έμβρυο και χρειάζονται υποστήριξη και ένα μέρος για να θρηνήσουν το μικρό που έχασαν, ας ήμαστε εκεί η μία για την άλλη. Δεν χρειάζεται να νιώθετε μόνες και ίσως μιλάω μόνο στον εαυτό μου αλλά αν θέλετε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε τον πόνο σας, είμαι εδώ για εσάς…», έγραψε.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2682