Το μωρό κλωτσάει και η διάσημη μαμά μας δείχνει την κοιλίτσα της (βίντεο)

14.11.2017



Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα, φορώντας κόκκινο φούτερ και γκρι φόρμα.

«Η κοιλίτσα είναι έξω! Και επιτέλους νιώθω να κλωτσάει. Έχω προδρομικό πλακούντα έτσι είναι πολύ δύσκολο να νιώσω αυτό το μικρό αγόρι εκεί μέσα. Επιτέλους τον νιώθω!!!!».

Η Jessie James που διανύει την 20η εβδομάδα της κύησής της, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των CMA Awards, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα της σχεδιάστριας Nookie!

«Κάθε εγκυμοσύνη μου είναι και ευκολότερη από την προηγούμενη. Η πρώτη ήταν πραγματικά πολύ δύσκολή», είχε πει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της. «Η κόρη μου Vivianne Rose ου τώρα είναι 3 1/2 ετών προσπάθησε να με σκοτώσει. Ο γιος μου (δεύτερος) αν και με δυσκόλεψε όλα εξελίχθηκαν ομαλά... Αν είμαι κουρασμένη είναι γιατί τρέχω συνέχει πίσω από δύο μικρά! Αλλά είμαι καλά!», κατέληξε η Jessie, που είναι για τρίτη φορά έγκυος και περιμένει να αποκτήσει το δεύτερο αγόρι της, στα τέλη Μαρτίου.

Αυτή πρόκειται να είναι η τρίτη και η τελευταία εγκυμοσύνη για τη γνωστή τραγουδίστρια καθώς όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, εκείνη και ο σύζυγός της δεν θα προσπαθήσουν για τέταρτο παιδί. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της ίσως να υποβληθεί και σε βαζεκτομή.

mothersblog.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1031