Θαρραλέα η Katie Holmes: Το νέο της κούρεμα λίγες σταρ θα το τολμούσαν (photos)

21.10.2017



Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Katie Holmes, κυρίως μετά τη λήξη του απίστευτου «εμπάργκο» που της είχε επιβάλλει ο πρώην σύζυγός της, Tom Cruise. Και το γιόρτασε, με νέο τολμηρό λουκ!

Συνήθως, μετά από έναν χωρισμό, ξεσπάμε πάνω στα μαλλιά. Μία επίσκεψη στο κομμωτήριο επιβάλλεται, αφού έτσι είναι σαν να εξορκίζουμε το «κακό». Στην Katie Holmes, όμως, φαίνεται ότι η αλλαγή στα μαλλιά άργησε πέντε χρόνια. Όσα χρόνια, δηλαδή, έχουν περάσει από το διαζύγιο της με το διάσημο ηθοποιό. Και αν πιστέψουμε τις «κακές» γλώσσες, η απόφαση της να κάνει αυτή την – πραγματικά – θαρραλέα αλλαγή, στην εμφάνισή της, έχει να κάνει με το διαζύγιο της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ηθοποιός είχε υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Tom Cruise, όπου ο «δρακόντειος» όρος του πρώην, έλεγε ότι για τα επόμενα 5 χρόνια από το διαζύγιό τους, δεν πρέπει η Katie Holmes να κάνει δημόσια εμφάνιση με κάποια σχέση της. Η περίοδος αυτή φαίνεται ότι έληξε (αν κρίνουμε ότι έχει ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις με τον Jamie Foxx) και η ηθοποιός το έριξε στο μαλλί.

Και μάλιστα, με super αλλαγή, αφού αποχωρίστηκε την πλούσια και μακριά της κόμη, επιλέγοντας ένα κοντό αγορίστικο λουκ. Το ντεμπούτο της με το νέο λουκ το έκανε στο αεροδρόμιο, όπου ο φακός του παπαράτσι την απαθανάτισε στο LAX. Η ηθοποιός φορούσε καπέλο, αλλά στη συνέχεια το έβγαλε, αποκαλύπτοντας την ανανεωμένη εμφάνισή της. Αν μας αρέσει; Χμ. Οι απόψεις, πάντως, διίστανται. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Katie Holmes «ψηφίζει» κοντά μαλλιά. Στο παρελθόν (το 2008) είχε υποκύψει στη γοητεία του κοντού καρέ.

mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4626