Συγκλονιστική αποκάλυψη επώνυμου ζευγαριού: "Ο γιος μας γεννήθηκε πρόωρα και με εγκεφαλική αιμορραγία"

20.10.2017



Για πρώτη φορά η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε με αφορμή το πρώτο της βιβλίο, ότι ο γιος της αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα υγείας από την πρώτη μέρα της γέννησής του.

Η 40χρονη και ο πρώην σύζυγός της, απέκτησαν το γιο τους πρόωρα με τους γιατρούς της εντατικής μονάδας νεογνών να τους ενημερώνουν ότι το νεογέννητο μωρό της υπέφερε από πολλαπλή εγκεφαλική αιμορραγία και πώς θα έπρεπε να μείνει αρκετές εβδομάδες στην ΜΕΝΝ. «Ο παιδονευροχειρούργος, κάθισε εμένα και τον Chris και μας είπε ότι ο Jack έχει πολλαπλή εγκεφαλική αιμορραγία και ότι υπήρχε πιθανότητα να είναι ένα παιδί με αναπηρίες!».

Η Anna Faris, στα νέα σοκαρίστηκε. Δεν περίμενε ποτέ ότι ο γιος της θα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, πόσο μάλλον από τη στιγμή της γέννησής του. Ο γιατρός τους εξήγησε ότι δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν αν ο Jack θα ήταν ένα παιδί με αναπηρίες μέχρι την ηλικία των 18 μηνών. «Έπρεπε να φανώ δυνατή», είπε ηθοποιός, εξηγώντας ότι ο γιος της έμεινε στην εντατική μονάδα για αρκετές εβδομάδες.

Εβδομάδες που για εκείνη ήταν οδυνηρές και εβδομάδες που την έκαναν να δεθεί ακόμη περισσότερο με τον πρώην σύζυγό της. Ευτυχώς όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά και ένα μήνα αργότερα πήραν τον γιο τους από το νοσοκομείο στο σπίτι. Έκτοτε αντιμετωπίζει μόνο μικρά προβλήματα με την όρασή του και τους μυς των ποδιών του. Κατά τα άλλα όμως, έχει μια υγιής ανάπτυξη όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του! Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και πρόσφατα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

 

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on

mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2970