18χρονη κόρη πασίγνωστου ηθοποιού αποκάλυψε την σχέση της με γυναίκα! Ο λόγος για την…

07.10.2017



Με μία ανάρτηση στο Instagram η 18χρονη κόρη ενός από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς παγκοσμίως παραδέχθηκε ότι διατηρεί ερωτική σχέση με 30χρονη γυναίκα, η οποία προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον δεσμό τους.

Ο λόγος για την η Etta Ng, την κόρη του Jackie Chan, η οποία πόζαρε με φόντο το ουράνιο τόξο, που παραπέμπει στη σημαία των ΛΟΑΤ. 
Αν και η 18χρονη δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της συντρόφου της, σχεδόν ταυτόχρονα, η Andi Autumn, ένα κορίτσι καναδικής καταγωγής που έχει ενεργή παρουσία και δράση στα social media, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία, η οποία αποκαλύπτει τη σχέση τους, την οποία συνόδευσε με τρυφερά λόγια.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν σαν εσένα. Μου έδωσες την ευκαιρία να εκφράσω όλες μου τις σκέψεις. Χωρίς κριτική, απλώς κατανόηση. Όλα ήταν εναντίον μας. Δεχτήκαμε σχόλια και κριτική, αλλά αξίζει τον κόπο να γνωρίζουμε ότι θα το περάσουμε μαζί, δίπλα-δίπλα. Παραλείψαμε όλες τις δυσκολίες που είχαμε φέτος και τελικά κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Πέσαμε θύματα διακρίσεων από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία του Χονγκ Κονγκ. Ζούμε σε μια πόλη που έχει ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων, παρ’ όλα αυτά οι περισσότεροι είναι στενόμυαλοι. Όμως, τίποτα δεν έχει σημασία όταν ξέρω ότι κάθε πρωί θα είσαι δίπλα μου. Σ’ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Andi δημοσίευσε και νέα κοινή φωτογραφία με την Etta, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό τους.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3518