«’Εχω αποβάλλει 9 φορές»! Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά το δράμα που δεν γνώριζε κανείς

05.10.2017



Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση πασίγνωστης ηθοποιού για τα όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια στην προσωπική της ζωή. Η ίδια, δεν διστάζει να ομολογήσει ότι έχει αποβάλλει 8-9 φορές αλλά και το ότι επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί.

Ο λόγος για την Gabrielle Union που γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες «She’s All That» και «10 Things I Hate About You». Η ηθοποιός στο βιβλίο που έχει γράψει μιλά για όσα έχει αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της να γίνει μανούλα. Στο πλευρό της βρίσκεται ευτυχώς ο σύζυγός της, superstar του NBA, Dwayne Wade.

Το βιβλίο ονομάζεται «We’re Going to Need More Wine» και μέρος του αποκαλύπτει στο τεύχος του People. Στο βιβλία μιλάει για όλες τις αποβολές που είχε το περασμένο διάστημα και τις προσπάθειες που έχει κάνει. «Έχω αποβάλλει 8 ή 9 φορές», λέει η 44χρονη και συμπληρώνει: «Για τέσσερα χρόνια το σώμα μου ήταν εγκλωβισμένο στην προσπάθεια να μείνω έγκυος».

Για τρία χρόνια έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση  (IVF cycles) χωρίς επιτυχία, ενώ το σώμα της είχε αλλάξει από τις ορμόνες. Ευτυχώς, ο σύζυγός της στάθηκε δίπλα της και δεν την εγκατέλειψε λεπτό!

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2883