Αρραβώνας – βόμβα στην showbiz: Πασίγνωστοι ηθοποιοί πήραν την μεγάλη απόφαση!

27.09.2017



Είναι επίσημο! Το ζευγάρι που είδαμε καταρχήν τηλεοπτικά στο Game of Thrones, είναι πλέον επισήμως αρραβωνιασμένο και οδεύει στα σκαλιά της εκκλησίας: Ο «Τζον Σνόου» έκανε την πρόταση στην «Ίγκριτ» και πλέον είναι μαζί.

Οι κατά κόσμον Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι, που το καλοκαίρι πέρασαν και από την Σαντορίνη, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους, επισημοποίησαν την σχέση τους, που ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς.

«Ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του Κιτ, νεότερου γιου του Ντέιβιντ και της Ντέμπορα Χάρινγκτον από το Γουόρτσεστερ και της Ρόουζ, μεσαίας κόρης του Σεμπάστιαν και της Κάντι Λέσλι από το Αμπερντινσάιρ», ήταν η επίσημη και εντελώς βρετανική ανακοίνωση του συμβάντος.

Η γνωριμία τους έγινε το 2012 και αν και η Λέσλι εγκατέλειψε το σόου δυο χρόνια αργότερα, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Επιβεβαίωσαν την σχέση τους μόλις το 2016, στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων Olivier, όπου εμφανίστηκαν μαζί και φιλήθηκαν κιόλας μπροστά στις κάμερες.

Στην πολύ επιτυχημένη σειρά Game of Thrones, η κοινή τους ιστορία είναι από τις πιο αγαπητές στο κοινό, ενώ «στην ιστορία» πέρασε η ατάκα της Ίγκριτ προς τον Τζον: «You know nothing John Snow!», δηλαδή, «δεν ξέρεις τίποτα, Τζον Σνόου».

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2597