Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Το εντυπωσιακό μονόπετρο μας έβγαλε το μάτι…

25.09.2017



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ, και από ότι φαίνεται το πράγμα πάει σοβαρά! Δημοσιεύματα από την Ισπανία λοιπόν, αποκάλυψαν την ημερομηνία γάμου του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το ποσό του διαμαντένιου δαχτυλιδιού που χάρισε στην σύντροφό του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παρευρέθηκε σε ένα κοσμηματοπωλείο και η Τζορτζίνα διάλεξε το πιο εντυπωσιακό μονόπετρο που θα κοσμεί το δάχτυλό της για όλη της τη ζωή!

«Διάλεξε, όποιο θέλεις. Μην κοιτάξεις καν τιμή. Πες ποιο σου αρέσει και θα σου το πάρω» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή. Μάλλον η Τζορτζίνα, είχε βάλει ήδη στο μάτι αυτό που της άρεσε και δεν άργησε καθόλου να επιλέξει. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το δαχτυλίδι κόστισε 265.000 ευρώ, ενώ η διάμετρος του διαμαντιού είναι 12 mm.

Κι επειδή μετά το δαχτυλίδι έρχεται και ο γάμος να σας ενημερώσουμε πως ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα θα παντρευτούν μέσα στο 2017, αλλά ακόμη δεν έχουν ορίσει ακριβή ημερομηνία! Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο παρακάτω:

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2752