Η είδηση της ημέρας είναι σίγουρα αυτή: Το πιο αλλόκοτο ζευγάρι μόλις επιβεβαίωσε τη σχέση του

22.09.2017



Εδώ και περίπου ένα μήνα ακούμε –ή μάλλον διαβάζουμε- πως ο star και το διάσημο μοντέλο είναι ζευγάρι, αλλά δεν το είχαμε βέβαιο 100% αφού πριν από αρκετούς μήνες δήλωναν πως είναι απλά φίλοι. Και το είχαμε πιστέψει μιας και ο star από τότε απαθανατίστηκε σε διακοπές και σε τρυφερά τετ-α-τετ με αρκετά διαφορετικά κορίτσια.

Σήμερα όμως δεν είναι μία μέρα σαν όλες τις άλλες γιατί το πιο αλλόκοτο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, όταν απαθανατίστηκε σε διακοπές να φιλιέται με πάθος. Τι και αν έχουν 15 χρόνια διαφορά, τι κι αν η νεαρή έχει μόλις ένα χρόνο που έχει ενηλικιωθεί, το ζευγάρι δηλώνει ερωτευμένο και η αλήθεια είναι πως δεν κρύβεται.

Μπορεί ο Scott Disick να μην φημίζεται για τις πολύχρονες και με μεγάλη διάρκεια σχέσεις του, ελπίζουμε όμως αυτή την φορά να μην πληγώσει μία ακόμη γυναίκα –την Sofia Richie στην προκειμένη-.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε διακοπές στη Florida την Πέμπτη και εκεί εθεάθησαν και σε τρυφερά τετ-α-τετ. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στο Miami να φιλιούνται με πάθος, επιβεβαιώνοντας έτσι τον δεσμό τους.

Ψέματα δεν θα σου πούμε, ένα μικρό σοκ το πάθαμε μόλις τους αντικρύσαμε. Βέβαια θα μας πεις ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και θα έχεις δίκιο, αλλά ο Scott έχει ένα κάπως βεβαρυμμένο παρελθόν και τον φοβόμαστε λίγο. Άσε που περιμένουμε εναγωνίως το σχόλιο της Kourtney Kardashian. 

queen.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1696