Συντετριμμένος πασίγνωστος τραγουδιστής! Πέθανε η νεογέννητη κόρη του (Photos)

03.10.2016



Ο πόνος είναι αβάσταχτος! Από την απόλυτη ευτυχία βυθίστηκε στο πένθος μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας! Ο θάνατος της νεογέννητης κόρης του τον έχει τσακίσει, με εκείνον να εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του μέσα από τα social media. Ο λόγος για τον γνωστό πορτορικανό τραγουδιστή, που έγινε γνωστός μέσα από τη τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez, Wisin.

«Σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτόν τον ένα μήνα ζωής, για τον ένα μήνα της Victoria. Ο Θεός δίνει και ο Θεός παίρνει, να είσαι ευλογημένη μικρή μου πριγκίπισσα. Πριγκίπισσα Victoria, θα σε δω ξανά στον παράδεισο. Τι αγιάτρευτο πόνο έχω Θεέ μου, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Θέλω να ευχαριστήσω εκατομμύρια ανθρώπους που προσεύχονταν για την οικογένειά μου και τη μικρή μου Victoria. Σας ευχαριστώ για τη γενναιοψυχία σας και τα όμορφα λόγια σας… όλοι θα συναντήσουμε το Θεό κάποια στιγμή. Μόλις έχασα την πριγκίπισσά μου!», έγραψε στην λεζάντα της συγκλονιστικής φωτογραφίας που δημοσίευσε θέλοντας να ενημερώσει  τους φίλους και τους συγγενείς του ότι η μόλις ενός μηνός κόρη του έφυγε από τη ζωή.

Να αναφέρουμε ότι η μικρή γεννήθηκε με την τρισωμία 13 μια γενετική διαταραχή και το ζευγάρι είχε ζητήσει διακριτικότητα από όλα τα Μέσα.youweekly





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2403