Kim Kardashian: Θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι

03.10.2016



Η Kim Kardashian βρισκόταν στο Παρίσι με αφορμή την εβδομάδα μόδας. Η 33χρονη τηλεπερσόνα έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο που διέμενε στο Παρίσι.
Η ληστεία έγινε από πέντε ένοπλους άντρες, γύρω στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ οι ληστές υπό την απειλή όπλου φέρονται να της απέσπασαν κοσμήματα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα πάντα με τη γαλλική αστυνομία, κανένας δεν τραυματίστηκε. Όπως αναφέρει το BFMTV, τα δυο παιδιά της δεν ήταν μαζί της της, οι δράστες επιτέθηκαν στον νυχτοφύλακα και με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο δωμάτιο της Καρντάσιαν. Αφού τον έδεσαν με χειροπέδες, πήραν την Καρντάσιαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο του δωματίου και στη συνέχεια της έκλεψαν δυο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Τα νέα μετέφεραν στον σύζυγό της Kanye West την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή σε προγραμματισμένη συναυλία του και αμέσως αναστατωμένος διέκοψε την εμφάνισή του ανακοινώνοντας στους θαυμαστές του πως ζητάει συγγνώμη αλλά θα διακόψει λόγω οικογενειακού θέματος. 


 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


625