Σε «σοφτ» πορνοταινία με «κουνελάκια» του Playboy έπαιξε ο Τραμπ το 2000! (Video)

01.10.2016



Κατακλύσθηκε το διαδίκτυο στις ΗΠΑ από δημοσιεύματα, ακόμα και βίντεο, που υποστηρίζουν ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της χώραςΝτόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε «γκεστ» εμφάνιση σε ταινία ερωτικού περιεχομένου του 2000!

Σύμφωνα με το buzzfeed.com πρόκειται για ταινία του γνωστού περιοδικού και τηλεοπτικού καναλιού Playboy, στο οποίο ο Τραμπ έχει μικρό ρόλο, καθώς εμφανίζεται να φέρνει ένα μπουκάλι σαμπάνια σε «κουνελάκια» που επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη. Τα ίδια «κουνελάκια» σε άλλες σκηνές εμφανίζονται γυμνά σε προκλητικές στάσεις, να χαϊδεύονται μεταξύ τους και να χορεύουν!

Αντικείμενο της προεκλογικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ έγινε και η Miss Universe του 1996, Αλίσια Μασάντο η οποία υποστήριξε ότι είχε τότε πέσει θύμα της σεξιστικής και ρατσιστικής ρητορικής του Ντόναλντ Τραμπ, εκ των διοργανωτών των καλλιστείων. Το γεγονός ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον στο ντιμπέιτ, με στόχο να κερδίσει το γυναικείο και λατινοαμερικάνικο ακροατήριο για να απαντήσει αργότερα ο Τραμπ μέσω twitter με υπονοούμενα για συμμετοχή του μοντέλου σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Η Χίλαρι απάντησε ότι «το τελευταίο του tweet είναι κάτι το ανισόρροπο, ακόμη και για κάποιον σαν και αυτόν. Αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι απολύτως ακατάλληλος να γίνει πρόεδρος και αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων», για να ακολουθήσουν τελικά οι καταγγελίες ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών που κατηγορούσε εμμέσως τη Μασάντο για συμμετοχή σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, είχε εμφανιστεί ο ίδιος σε «σοφτ πορνό» !





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3234