O ερωτύλος πρώην γερουσιαστής ξαναχτύπησε: Έκανε sexting με 15χρονη-Τι λέει η ανήλικη!

24.09.2016



Ένα νέο ροζ σκάνδαλο τάραξε τα νερά του πολιτικού κόσμου της Αμερικής, καθώς ο πρώην γερουσιαστής Αντονι Γουίνερ,  ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τα αμερικάνικά μέσα με τις σεξουαλικές του περιπέτειες , αντάλλαζε τολμηρά σεξουαλικά μηνύματα με ανήλικη.Η μαθήτρια περιέγραψε  με γλαφυρές λεπτομέρειες στην «Daily Mail»  τις συνομιλίες τους.

(Ο άτακτος πρώην γερουσιαστής)

Έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό της και με αλλοιωμένη φωνή,η 15χρονη αποκάλυψε πώς η σχέση της με τον πρώην γερουσιαστή ξεκίνησε με sexting 8 μήνες πριν.

Ο ερωτύλος ή αλλιώς ο ακόρεστος Γουίνερ όπως τον αποκαλούν τα αμερικανικά μέσα, της ζητούσε καθημερινά να κάνουν cyber sex. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ήθελε να βρεθούν από κοντά για να πραγματοποιήσουν τις «βίαιες σεξουαλικές του φαντασιώσεις».

(Η 15χρονη)

«Με ρώτησε τι φοράω. Μου είπε τι φοράει. Μετά μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου και άλλα τέτοια σεξουαλικά θέματα. Υποδυόταν πως ήταν καθηγητής και εγώ η μαθήτρια που με έπαιρνε από το σχολείο. Όταν τον ρώτησα για τη γυναίκα του  μου είπε πως είχε χρόνια να κάνει σεξ μαζί της» λέει η 15χρονη μαθήτρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντονι Γουίνερ βλέπει τον εαυτό του πρωτοσέλιδο στις αμερικανικές εφημερίδα για σεξουαλικό σκάνδαλο.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5546