Τραγωδία:31χρονη καλλονή αυτοκτόνησε με μαντίλι-Διέρρευσε στο Ίντερνετ ΧΧΧ video της

14.09.2016



Να αφαιρέσει την ζωή της επειδή δεν άντεχε το σοκ και την ντροπή όταν στο διαδίκτυο ανέβηκε ερωτικό video με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, αποφάσισε μια 31χρονη Ιταλίδα καλλονή.

Δείτε Εδώ: Λιώνει το instagram: H πανέμορφη κόρη ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ τραγουδά σύνθημα της ομάδας 

Για την Τιτσιάνα Καντόνε ο λόγος, η οποία αυτοκτόνησε εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που υπέστη, όταν είδε ότι οι άκρως προσωπικές της στιγμές βγήκαν στη φόρα.

Δείτε Εδώ: Στο νοσοκομείο Κύπρια απο τα καλλιστεία: Στο πλευρό της ο κούκλος σύντροφος της

Το video είχε τραβήξει με την συναίνεση της ο ίδιος ο πρώην αρραβωνιαστικός της. Ωστόσο η Τιτσιάνα δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι κάποιος θα το κοινοποιούσε στο Ίντερνετ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει εκατομμύρια likes, και σχόλια… κάθε είδους στα social media.

Η 31χρονη γυναίκα για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει όλο αυτό, αναγκάστηκε να αλλάξει σπίτι, και να επιστρέψει στη μητέρα της. Μάλιστα υπέβαλε αίτηση μέχρι και για να αλλάξει το ονοματεπώνυμό της.

Ωστόσο, αν και πριν πέντε ημέρες δικαστική απόφαση αναγνώριζε την τεράστια ζημία την οποία είχε υποστεί από την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, η Τατιάνα Καντόνε δεν κατάφερε να αντέξει το «βάρος» όλου αυτού και αυτοκτόνησε με ένα μαντίλι στο υπόγειο του σπιτιού της μητέρας της.

Πλέον, την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η εισαγγελία της Νάπολης για να διαπιστώσει αν υπήρξε τυχόν προτροπή σε αυτοκτονία.star.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4124