Παταγώδης αποτυχία: Έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Rihanna κι έφαγε τα μούτρα του ο Drake

29.08.2016



Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο «Madison Square Garden», η 33η απονομή των μουσικών βραβείων MTV. Από τη λαμπερή βραδιά δεν έλειψε και η άβολη στιγμή για τη Rihanna, η οποία δέχτηκε μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση από τον ράπερ Drake επί σκηνής. 

Τι συνέβη ακριβώς; Ο ράπερ ανέβηκε στη σκηνή για να της παραδώσει το MTV Video Vanguard Award και άδραξε την ευκαιρία για να της εκφράσει τα συναισθήματά του. 

«Έχει πετύχει κάνοντας κάτι που δεν κάνει κανένας άλλος στη μουσική βιομηχανία, δηλαδή να είναι ο εαυτός της. Είναι κάποια με την οποία είμαι ερωτευμένος από τότε που ήμουν 22 χρονών» ξεκίνησε να λέει ο Drake και πρόσθεσε: «Είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου σε όλο τον κόσμο». 
Βέβαια, αυτό που ακολούθησε μάλλον δεν το περίμενε! Πήγε να φιλήσει την Rihanna στο στόμα και εκείνη του γύρισε το μάγουλο.

Μετά από αυτή την άβολη στιγμή, ο ράπερ έκατσε πίσω από την Riri, με την διάσημη ποπ σταρ να λέει: «Η επιτυχία μου ξεκίνησε ως όνειρο, αλλά τώρα η επιτυχία μου δεν είναι μόνο δική μου -είναι της οικογένειάς μου, των φαν μου, της Καραϊβικής συνολικά, των γυναικών, των μαύρων γυναικών».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2533