Την έδιωξαν από το X-Factor γιατί έκανε χρήση Κοκαΐνης. Σήμερα είναι εκατομμυριούχος Δείτε τι έκανε;

20.08.2016



Γνωρίστε την Chloe Mafia. Είχε κάνει μία από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις στο βρετανικό X Factor ως η τραγουδίστρια με το ψεύτικο μαύρισμα και τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Δεν εντυπωσίασε τον κριτή Simon Cowell, αλλά κατάφερε να διακριθεί. Αλλά η μελαχρινή μητέρα ενός παιδιού έκανε συνεχώς  άστατη ζωή και μιλούσε απότομα.Τελικά την έδιωξαν από το show, ΄όχι επειδή είχε κακές ερμηνείες, αλλά επειδή την έπιασαν να κάνει χρήση κοκαΐνης.Αλλά σήμερα, η Chloe Mafia έχει διαφορετικό όνομα, έχει 50 υπαλλήλους και έχει βγάλει πάνω από 1 εκατομμύρια ευρώ.

Το όνομά της είναι Chloe Khan τώρα και έχει βγάλει μια περιουσία κάνοντας στριπτίζ διαδικτυακά. «Τώρα η ζωή μου είναι να κάνω παρέα με διασημότητες, να ψωνίζω ρούχα σχεδιαστών και να οδηγώ τη Range Rover μου.»Έχει σταματήσει να κάνει κακό μακιγιάζ και έκανε πλαστική στήθους. «Έχω πολλή δουλειά και συνειδητοποίησα ότι μπορώ να προσλάβω άλλες κοπέλες να δουλεύουν για μένα και έχτισα μια επιτυχημένη επιχείρηση από κει και πέρα.»«Ασχολήθηκα με το διαδίκτυο όταν είδα άλλες κοπέλες να το κάνουν που έβγαζαν πολλά λεφτά…Είμαι περήφανη για τη ζωή μου και έχω αποδείξει σε όλους ότι κάνουν λάθος.» Εργάζεται στο Λας Βέγκας και πετάει συχνά στο Ηνωμένο Βασίλειο¨Μεγάλωσα στην επαρχία με τη μαμά μου, εργάστηκε πολύ σκληρά για να μας μεγαλώσει. Μετακομίζαμε συχνά και μετά βίας πληρώναμε λογαριασμούς.»Αλλά τώρα στο ακριβό της παλάτι δηλώνει ότι χαίρεται που μπόρεσε να δώσει κάτι πίσω στη μητέρα της.

Πρόσφατα συμμετείχε και στο Celebrity Big Brother, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα χρυσό φόρεμα.Αυτό τον καιρό βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Spearmint Rhino, τον 59χρονο John Gray. Η Spearmint Rhino είναι κέντρο διασκέδασης ενηλίκων, όπου και εργάζεται η ίδια.

Αλλά πόσο κερδίζει κατά μέσο όρο η Chloe;Ένα μοντέλο από την Αγγλία που κάνει παρόμοια διαδικτυακή δουλειά παραδέχτηκε ότι βγάζει σε μια ώρα όσα βγάζουν οι περισσότεροι σε μια εβδομάδα. ΄Τα ποσά που δίνονται είναι αστρονομικά, και η Chloe ξέρει καλά να «πουλάει» τον εαυτό της.Και να σκεφτεί κανείς ότι πίστευε θα γινόταν διάσημη μέσω του X Factor!

 

Credit: diply.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4468