Σοκ: Ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα στις Kardashians! Ποια αδερφή βασανίζεται;

18.08.2016



Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Khloe Kardashian μέσω της εφαρμογή της «KhloewithaK» όπου έγραψε για ένα σοβαρό ζήτημα που έχει να κάνει με το δέρμα της.

[khloe-kardashian-600x450] Η τηλεπερσόνα αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του δέρματος, ο οποίος δεν ήταν ολικός, αλλά τοπικός και για να μην εξελιχθεί, αναγκάστηκε να αφαιρέσει ένα μικρό στο άκουσμα, αλλά μεγάλο στο μάτι, κομμάτι του.

«Είχα μια ελιά στην πλάτη μου που ήταν καρκίνος του δέρματος και πήγα να το αφαιρέσω. Ήταν πολύ επώδυνο, γιατί ήταν ένα μεγάλο κομμάτι, αλλά τις περισσότερες φορές οι αφαιρέσεις δεν ήταν τόσο κακές. Μια άλλη φορά είχα δει ένα σημάδι κάτω από το στήθος μου, που μεγάλωσε και πήγα να το αφαιρέσω. Το έβγαλαν, του έκαναν βιοψία και ευτυχώς ήταν καλοήθης. Έχω κάνει αυτή την διαδικασία αρκετές φορές και τις περισσότερες δεν επρόκειτο για καρκίνο. Από τότε όμως είμαι διπλά προστατευτική με το δέρμα μου» καταλήγει η Khloe ενώ εξήγησε ότι το είπε γιατί θέλει να παρακινήσει τους ανθρώπους να είναι πιο προσεκτικοί με το δέρμα τους και τον ήλιο και να πηγαίνουν για εξετάσεις.youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1173