Σάλος με το βίντεο που δείχνει ​γνωστή παρουσιάστρια topless σε site πoρnό

15.08.2016



Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του BBC, Έλεν Σκέλτον, καλύπτει για το κανάλι της τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, εξαιτίας του  αποκαλυπτικού της ντυσίματος. 

Αναφερόμαστε στο μίνι μαύρο φόρεμα, που άφησε «εκτεθειμένα» τα ατελείωτα πόδια της και έκανε τον βρετανικό Τύπο να την αποκαλεί «Miss Leggy» (Μις όμορφα πόδια).

Η «καυτή» εμφάνιση της 33χρονης έκανε το twitter να «παραληρεί» με τους χρήστες να διαφωνούν, αν η παρουσιάστρια φορούσε ή όχι εσώρουχο.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε φαίνεται ότι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια παραμένει στην επικαιρότητα και μάλιστα, πρόσφατα, ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ένα βίντεο, που δείχνει την Σκέλτον τόπλες, διέρρευσε σε  site πορνό στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, μία φίλη της ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πώς; Σχετικά με το επίμαχο βίντεο  δήλωσε στην εφημερίδα The Star on Sunday: «Το βίντεο είναι από διακοπές στη Γαλλία όταν η Έλεν ήταν 17 ετών. Δεν είχε ιδέα ότι την καταγράφουν, αυτή η διαρροή θα είναι σοκ και εφιάλτης για την Έλεν, θέλει να την παίρνουν στα σοβαρά ως παρουσιάστρια».

Η γοητευτική Έλεν είναι παντρεμένη με τον 26χρονο παίκτη του ράγκμπι Ρίτσι Μίλερ, με τον οποίο τον Ιούνιο του 2015 απέκτησε έναν γιο, τον Έρνι…





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5634