Πλήρωσε τις σeξουαλικές ορμές της με αποβολή (pics)

15.08.2016



Η Βραζιλία Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα δεν κατάφερε να κρατήσει τις σeξουαλικές τις ορμές και αποβλήθηκε από το ολυμπιακό χωριό.

Το σeξ μεταξύ αθλητών στο ολυμπιακό χωριό, κάθε τέσσερα χρόνια, είναι κάτι συνηθισμένο. Εκεί που υπάρχουν κάποιες ενστάσεις είναι κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει έναν αθλητή ή μία αθλήτρια, την παραμονή του αγώνα τους... Κάτι που αποτέλεσε την αφετηρία ενός sεx scandal, που ξέσπασε στο Ρίο πριν από λίγες ημέρες...

Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής... Η Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα, ζήτησε από την παρτενέρ της Τζιοβάνα Πεντρόσο, να μείνει μόνη της στο δωμάτιο με τον Πέδρο Γκονσάλβες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Η απάντηση όμως που έλαβε την αρνητική λόγω του αγώνα που θα είχαν την επόμενη ημέρα, όμως αυτό δεν την πτόησε και τελικά βρήκε τον τρόπο να κάνει αυτό που ήθελε με τον συμπατριώτη της κωπηλάτη.

Η Πεντρόσο όμως ενημέρωσε τους προπονητές και την ομοσπονδία, σχετικά, καθώς στους προκριματικούς από πλατφόρμα 10 μέτρων, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μάλιστα, οι δύο αθλήτριες ήταν να αγωνιστούν στις 17 Αυγούστου και σε άλλη κατηγορία των καταδύσεων, όμως προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις οι Βραζιλιάνοι αποφάσισαν να αποβάλουν την ντε Ολιβέιρα από το ολυμπιακό χωριό.

Κάποια τοπικά ΜΜΕ, παρουσίασαν το όλο γεγονός από μία διαφορετική οπτική γωνία. Ναι μεν συμφώνησαν με το πως εξελίχθηκε η υπόθεση, αλλά όσον αφορά την ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο, έβαλαν στο... τραπέζι μία διαφορετική παράμετρο.

Όπως αναφέρουν λοιπόν η Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα υποστηρίζει φανατικά την Φλουμινένσε, ενώ η Τζιοβάνα Πεντρόσο την Μποταφόγκο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τσακώνονται συχνά και να υπάρχει πρόβλημα στην συνεργασία τους.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


777