Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό είναι το sex toy που δεν αποχωριζόταν ποτέ

13.08.2016



Ποιο ήταν το… sex toy που δεν αποχωριζόταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και γιατί ζήτησε να της το στείλουν μέσα σε διπλωματικό σάκο στην βρετανική πρεσβεία;
Ο 68χρονος Ken Wharfe, προσωπικός σωματοφύλακας της στο βιβλίο του αποκαλύπτει και πιο… «πιπεράτες» λεπτομέρειες για την αγαπημένη πριγκίπισσα.
Σχεδόν 19 χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997 και ο  Ken Wharfe, υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα είχε αγαπημένο sex toy έναν δονητή, που αγόρασε το 1992 στο Παρίσι.
Από την ημέρα που τον απέκτησε, όχι μόνο τον αποκαλούσε «Le Gadget», αλλά δεν τον αποχωριζόταν ποτέ, ούτε καν στα επίσημα ταξίδια της στο εξωτερικό.
Όταν ξέχασε να τον πάρει μαζί της στο Νεπάλ ζήτησε να της σταλεί με διπλωματικό σάκο στην βρετανική πρεσβεία. Όταν ο δονητής κατέφθασε ένας υπάλληλος τον παρέδωσε σε ασημένιο δίσκο στον βασιλιά της χώρας κατά την διάρκεια δεξίωσης Τύπου.
Το πακέτο δόθηκε τελικά στον ιπποκόμο της πριγκίπισσας, τον λοχαγό Ed Musto, ο οποίος το άνοιξε μπροστά σε όλους. Επικράτησε σιωπή με την πριγκίπισσα χαμογελαστή να λέει: «Αυτό πρέπει να είναι για μένα».


 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1565