Πασίγνωστη σταρ αποκαλύφθηκε! Για πρώτη φορά έδειξε τα σημάδια ψωρίασης

03.08.2016



Χωρίς ίχνος κόμπλεξ και με εμφανή τα σημάδια της αυτοάνοσης, μη μεταδοτικής ασθένειας που έχει, το πασίγνωστο μοντέλο έδωσε το λαμπερό «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Suicide Squad».

Ο λόγος για την Cara Delevingne, η οποία ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη για την ψωρίαση, φόρεσε μια αποκαλυπτική μπλούζα με έξω την πλάτη και ακάλυπτα τα χέρια της. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει πώς μια γυναίκα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις, έχοντας τα εξανθήματα της ασθένειας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την δημόσια εξομολόγηση της, η 23χρονη καλλονή έκανε την επανάσταση της και εμφανίστηκε δημόσια με τα σημάδια της ψωρίασης εμφανή, θέλοντας προφανώς να αποδείξει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι και έτσι σέξι, δίχως η δερματική ασθένεια να στερεί τίποτα από την θηλυκότητά της. Φορώντας μια αποκαλυπτική μπλούζα με την πλάτη όλη έξω και πολύ βαθύ ντεκολτέ, η Cara Delevingneέκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

«Ένιωθα αποσυνδεδεμένη από τον εαυτό μου, αλλά το πρακτορείο μου, το μόνο που έκανε ήταν  να με σπρώξει σε ένα ιατρείο, όπου μου έδωσαν να πάρω κορτιζόνη. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ήθελα ήταν κάποιος να με σταματήσει. Αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε. Ποτέ μου δεν ένιωθα πως είμαι αρκετά καλή και πως μου άξιζε η επιτυχία. Ένιωθα πως απλά ζω το όνειρο κάποιου άλλου. Η Kate Moss ήταν αυτή που με έσωσε. Μπήκε στη ζωή μου και με σήκωσε από το πάτωμα που ήμουν πεσμένη, σε μια από τις δυσκολότερες και πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής μου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο συνέδριο για τιςΓυναίκες του Κόσμου (Women of the world).peoplegreece

Δείτε τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός:





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3067