Δίχως ρετούς: Έτσι είναι στα 58 της η Σάρον Στόουν με μπικίνι

02.08.2016



Η Σάρον Στόουν είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς που έχουν περάσει από το Hollywood, με το κορμί της να μένει αξέχαστο μέχρι και σήμερα σε πολλούς, από την περίοδο που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Βασικό Ένστικτο» (το 1992), με τις γυμνές σκηνές της με τον Μάικλ Ντάγκλας να κάνουν αίσθηση (ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το κινηματογραφικό καρέ με το ανοιχτό πόδι που άφησε ιστορία στο σινεμά;).

Αν αναρωτιέστε τώρα πώς είναι το κορμί της 58χρονης ηθοποιού 24 ολόκληρα χρόνια μετά, τότε δεν έχετε παρά να δείτε την παρακάτω αρετουσάριστη φωτογραφία, την οποία ανέβασε η Στόουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως βλέπετε, η διάσημη ηθοποιός και μάνα τριών παιδιών, πόζαρε στον φακό φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, την ώρα που απολάμβανε τα μπάνια της στην πισίνα της έπαυλης της στο Los Angeles, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της.

Πώς καταφέρνει όμως και διατηρείται; Να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν κάνει και μεγάλη προσπάθεια, παρά μόνο... τα βασικά.

Σε συνέντευξη της στο «Shape» το 2014, η ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Αυτή η ιδέα ότι το να είσαι νέος είναι το μόνο όμορφο και ελκυστικό πράγμα δεν αληθεύει! Δεν θέλω να είμαι μια αγέραστη ομορφιά. Θέλω να είμαι μια γυναίκα που θα είναι όσο καλύτερη γίνεται για την ηλικία της!. Υπήρχε μια στιγμή στα 40 μου, που μπήκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα “δεν θα βγω από εδώ μέσα, αν δεν αποδεχτώ συνολικά την τωρινή μου εικόνα”».

Απ΄ότι φαίνεται πάντως, το κόλπο έπιασε, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η Στόουν δεν διστάζει να δημοσιεύσει στο Instagram εντελώς άβαφες φώτο της.star.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5392