Τα «κουνελάκια» του Playboy τότε και σήμερα (φωτο)

31.07.2016



Το New York Magazine έψαξε και βρήκε κάποια από αυτά τα κορίτσια του Playboy και τις φωτογράφισε όπως ακριβώς είναι σήμερα. Έξι «κουνελάκια» στήνονται ξανά στο φακό και θυμούνται με νοσταλγία την εποχή που στόλιζαν τις σελίδες του δημοφιλούς αντρικού περιοδικού, κρέμονταν στα περίπτερα αλλά και σε πολλά αντρικά δωμάτια. Περιγράφουν πώς από τη μία μέρα στην άλλη βρέθηκαν στη Βίλα του Hugh Hefner και πώς άλλαξε η ζωή τους. 

Οι γυναίκες αυτές άλλαξαν καριέρα με το πέρασμα του χρόνου και διέπρεψαν σε διαφορετικούς τομείς. Άλλες ασχολήθηκαν με τη δημοσιογραφία, άλλες με τις δημόσιες σχέσεις, άλλες με τη διακόσμηση. Άλλες παντρεύτηκαν, άλλες χώρισαν, έκαναν παιδιά. Όσο διαφορετικές κι αν είναι οι ζωές τους, όλες έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Υπήρξαν ερωτική φαντασίωση των ανδρών. 

Πλήρως απενοχοποιημένες από το παρελθόν τους, και μη νιώθοντας καθόλου άσχημα που πόζαραν γυμνές, εξομολογούνται ότι ως «κουνελάκια» κέρδισαν πολλά χρήματα αλλά και μία αίσθηση αυτοπεποίθησης και σεξουαλικής ελευθερίας. 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4333