Χαμός στην Μύκονο Πασίγνωστη ηθοποιός πλακώθηκε με τον σύντροφο της Tου πέταξε το κινητό στη θάλασσα!

12.07.2016



Βόλτες, βουτιές, διασκέδαση και… ευτράπελα είχε η παραμονή ζευγαριού της showbiz στην Μύκονο, καθώς γνωστή ηθοποιός φέρεται να πέταξε το κινητό τηλέφωνο του συντρόφου της και εκείνος να την έλουσε με το ποτό του!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μεταξύ των celebrities που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο «νησί των ανέμων» ήταν και η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία, μάλιστα, γιόρτασε τα 30ά της γενέθλια με ένα πάρτι αλά ελληνικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, η παραμονή στο «Rakkan Mykonos» στο Καλό Λιβάδι, το Σάββατο που μας πέρασε, «σημαδεύτηκε» από ένα επεισόδιο μεταξύ της ίδιας και του συντρόφου της, του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

Η Λίντσεϊ λέγεται ότι διάβασε στο κινητό του Ιγκόρ ένα γραπτό μήνυμα που την έκανε έξαλλη, με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν και εκείνη να πετάξει το τηλέφωνό του στη θάλασσα!

Μην νομίζετε,  όμως, ότι ο 23χρονος δισεκατομμυριούχος έμεινε άπραγος… Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, έριξε στην αγαπημένη του το ποτό που κρατούσε!

Αν και εκπρόσωποι της 30χρονης σταρ διαψεύδουν το επεισόδιο, η ίδια έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στα social media, γράφοντας: «το να είσαι ερωτευμένος είναι κουραστικό… Ιδιαίτερα όταν είσαι μία μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα και έχεις ήδη δει ότι το πιο σημαντικό στην αγάπη είναι να τελειώνει η μέρα σου με ηρεμία»!youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4024