Μαντόνα: Ξέσπασε σε κλάματα για τον βιασμό ενός 5χρονου κοριτσιού από γείτονα της οικογένειας

06.07.2016



Αν και έχει τον τρόπο να προκαλεί πάντα με την προκλητική συμπεριφορά της και τις εμφανίσεις της αυτή τη φορά μας έδειξε πως έχει και ευαίσθητη πλευρά. Ο λόγος για την βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα. Κατά την διάρκεια επίσκεψης της στην Κένυα, μετέβη σε μια από τις μεγαλύτερες παραγκουπόλεις της Αφρικής, την Κιμπέρα του Ναϊρόμπι, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, προκειμένου να εξακριβώσει πώς θα μπορούσε να βελτιώσει τις ζωές των κατοίκων της.

Λύγισε όμως όταν συναντήθηκε με έναν άνδρα, ο οποίος της αποκάλυψε πως η 5χρονη κόρη του έπεσε πρόσφατα θύμα βιασμού από έναν γείτονα της οικογένειας. Στο άκουσμα αυτού, η Μαντόνα λύγισε, με τον Τρέβορ Νίλσον, διευθυντή των ιδρυμάτων της Μαντόνα «Raising Malawi» και «Ray of Light» που τη συνόδευσε στο ταξίδι της, να εξομολογείται στο Thomson Reuters Foundation:

«Ήταν μια απίστευτα δυνατή και (συνάμα) δυσάρεστη συζήτηση σχετικά με την πραγματικότητα της βίας που διέπει τις ζωές αυτών των ανθρώπων(…)Αυτές οι ιστορίες έκαναν τη Μαντόνα να δακρύσει».

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η 57χρονη σταρ ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Κιμπέρα, ενώ φωτογραφήθηκε και με την πρώτη κυρία της Κένυας, Μάργκαρετ Κενυάτα, ώστε να διερευνήσουν την συνεργασία τους για την υλοποίηση προγραμμάτων μητρικής και βρεφικής υγείας και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Να αναφέρουμε τέλος για όσους δεν το γνωρίζουν, πως η Μαντόνα έχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως έχει πέσει και εκείνη θύμα βιασμού στα 19 της, τον οποίο και δεν κατήγγειλε ποτέ:

«Πήγαινα σε ένα μάθημα χορού, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και χρειαζόμουν χρήματα για να κάνω ένα τηλεφώνημα. Ένας άντρας μου τα έδωσε. Ήταν πολύ φιλικός. Είχα άγνοια κινδύνου και εμπιστευόμουν τους πάντες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι  άγνωστος της επέτρεψε να τηλεφωνήσει από το σπίτι του και τότε την βίασε!

Όσο γιατί δεν πήγε ποτέ στην Αστυνομία;

«Έχεις ήδη υποστεί τον βιασμό. Δεν αξίζει! Είναι μεγάλη ντροπή!» εξήγησε η 57χρονη ποπ σταρ.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3792