Φορά μπλούζα με το όνομα της: Νέο ζευγάρι της showbiz ασυγκράτητο στη θάλασσα!

04.07.2016



Εδώ υπάρχει ένας έρωτας… πολύ μεγάλος! Σε αυτόν της Τέιλορ Σουίφτ και του Τομ Χίντλστον αναφερόμαστε, οι οποίοι παρόλο που είναι ζευγάρι μόλις 20 ημέρες (για την ακρίβεια από τις 15 Ιουνίου του 2016), συμπεριφέρονται λες και είναι… χρόνια μαζί!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 26χρονη καλλονή δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει από τον Κάλβιν Χάρις(με τον οποίο ήταν «μαζί» 15 μήνες) και τα έφτιαξε κατευθείαν με τον 35χρονο ηθοποιό.

Έκτοτε είναι αχώριστοι, καθώς δεν υπάρχει μέρα για μέρα που ο φακός να μην τους τσακώσει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται.

Έτσι έκαναν και ανήμερα της 4ης Ιουλίου, με τους παπαράτσι να τους τσακώνουν στο παραθαλάσσιο εξοχικό της Τέιλορ Σουίφτ στο Rhode Island, όπου «το έκαψαν» παρέα με A-list stars φίλους τους (βλέπε Λάιβλι-Ρέινολντς και Τζίτζι Χαντίντ).

Μάλιστα αυτή τη φορά το ζευγάρι το πήγε ένα βήμα παραπέρα, με τον διάσημο ηθοποιό να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην pop star, φορώντας άσπρο t-shirt που έγραφε «I LOVE T.S» δηλαδή «I Love Taylor Swift».

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, το ζευγάρι δεν ξεκολλούσε τόσο μέσα όσο και έξω από την θάλασσα, με τις αγκαλιές και τα φιλιά να περισσεύουν.

Όσο για την 26χρονη Τέιλορ Σουίφτ; Έλαμπε μέσα στο κόκκινο μπικίνι της που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.star.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




8690