Η πιο σeξu και σικ εγκυμονούσα «χτύπησε» ξανά: Δείτε την με haute couture μίνι φόρεμα

20.06.2016



Στην πρώτη της εγκυμοσύνη, μας είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό κάνοντας σέξι και σικάτες στιλιστικές. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Μπλέικ Λάιβλι συνεχίζει την… «παράδοση» και το τερματίζει!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η διάσημη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον 39χρονο Ραϊαν Ρέινολντς, ωστόσο δεν «θυσιάζει» ούτε το sex appeal, ούτε και την κομψότητα της.

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στις Κάννες, η Μπλέικ Λάιβλι έκανε για ακόμα μια φορά τους fashion editors να παραμιλούν.

Αυτή τη φορά, οι παπαράτσι την τσάκωσαν την ώρα που κατευθυνόταν στην εκπομπή «Today Show»,φορώντας ένα μίνι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα δίμετρα και ψηλόλιγνα πόδια της, με την φουσκωμένη της κοιλιά να μην διακρίνεται πουθενά.

Το όλο σύνολο, συνδύασε με ψηλοτάκουνα gladiator πέδιλα, nude τσάντα και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ,κάνοντας τα φλας να πάρουν φωτιά με το look της.

Να σημειώσουμε, πως Μπλέικ Λάιβλι και Ραϊαν Γκόσλινγκ είναι παντρεμένει εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μια κόρη 18 μηνών, την Τζέιμς.star.gr

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


8950